TRAININGSSCHEMA OP MAAT

Train je al een tijdje zelf maar blijft het resultaat uit of heb je behoefte aan nieuwe input? Of train je gewoon liever helemaal zelf in je eigen sportschool wanneer jij dat wilt? Dan is het altijd mogelijk om een trainingsschema om maat te laten opstellen aan de hand van jouw doelen en wensen. 

 

Om het optimale resultaat uit je trainingen te blijven halen, veranderd je trainingsschema iedere 4 weken. Zo blijven de trainingen altijd uitdagend en stagneert je trainingsresultaat niet.

 

Omdat je bij deze manier van begeleiding eigenlijk enkel een trainingsschema en bijbehorende uitleg ontvangt, is er altijd de mogelijkheid tot digitaal of telefonisch contact over het verloop van de trainingen. Voordeel van het krijgen van een trainingsschema op maat is dat je specifiek op jouw doelstellingen traint, maar wel in je eigen vertrouwde sportschool en wanneer jij daar zelf zin in hebt. Je kunt kiezen voor een schema voor de onderste extremiteit en/of de bovenste extremiteit. Kies je voor een full-body schema? Dan betaal je minder voor hetzelfde als de onderste- en bovenste extremiteit samen!

 

Onderste extremiteit

4 weken: €30,-

12 weken: €75,-

 

Bovenste extremiteit

4 weken: €30,-

12 weken: €75,-

 

Full-body

4 weken: €45,-

12 weken: €120,-

 

* Alle prijzen gelden voor trainingen op eigen initiatief volgens op maat gemaakt programma. Per 4 weken wordt het schema vernieuwd voor optimale adaptaties. Daarnaast is er mogelijkheid tot wekelijks contact over verloop en eventuele bijstelling van het programma.