DUO PERSONAL TRAINING

Sport je liever samen met een bekende? Dan is Duo Personal Training meer wat voor jou. Bij een duo begeleidingstraject brengen we van beiden de doelstellingen in kaart en krijgt ieder een eigen individueel trainingsprogramma. Hierbij sport je dus tegelijk, maar werk je wel aan je eigen doelstellingen. 

 

Om het optimale resultaat uit je trainingen te blijven halen, veranderd je trainingsschema iedere 4 tot 6 weken (afhankelijk van de trainingsfrequentie). Zo blijven de trainingen altijd uitdagend en stagneert je trainingsresultaat niet.

 

Voordeel van duo training is dat je elkaar extra kunt motiveren om het uiterste uit jezelf te halen. Niet alleen tijdens je training zelf, maar ook in je persoonlijke omgeving. In combinatie met de kennis en motivatie die de trainer je geeft zet jij op deze manier een optimaal trainingsresultaat neer. Daarnaast krijg je korting op je betaling en betaal je per persoon dus nog minder dan wanneer je alleen zou trainen. Betaal je daarnaast ook nog eens voor 3 maanden in één keer? Dan krijg je daarop nog een keer korting!

 

 

1x per week

1 maand: €75,- p.p.

3 maanden: €180,- p.p.

 

2x per week

1 maand: €135,- p.p.

3 maanden: €360,- p.p.

 

3x per week 

1 maand: €195,- p.p.

3 maanden: €540,- p.p.

 

*Alle prijzen gelden voor trainingen van 60min per keer op locatie vuurvlinderstraat te Eindhoven. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Voor trainingen aan huis geld een toeslag te bekijken naar reisafstand en materiaalvervoer. Bij goede temperatuur bestaat de mogelijkheid tot trainen in de buitenlucht.