1-OP-1 PERSONAL TRAINING


Bij een 1-op-1 begeleidingstraject kies je voor de meest persoonlijke vorm van begeleiding. We bepalen samen jouw doelstelling en er wordt een individueel trainingsprogramma opgesteld afhankelijk van jouw individuele doelen en wensen. Hierbij zie je snel resultaat en heb je gegarandeerd all eyes on you!

 

Om het optimale resultaat uit je trainingen te blijven halen, veranderd je trainingsschema iedere 4 tot 6 weken (afhankelijk van de trainingsfrequentie). Zo blijven de trainingen altijd uitdagend en stagneert je trainingsresultaat niet.

 

Voordeel van 1-op-1 personal training is dat je de volledige aandacht van de trainer hebt. Er is niets dat je afleidt en je hebt de volle concentratie om een goede training neer te zetten. Bij ons is alleen trainen ook echt alleen, dus er is niemand anders in de ruimte dan jij zelf en de trainer. Daarnaast train je op afspraak, dus heb je altijd een stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan. Hierbij hanteren we geen hoge uurtarieven maar gewoon een vast bedrag per maand. Betaal je in één keer voor 3 maanden? Dan krijg je nog extra korting op je betaling!

1x per week

1 maand: €120,-

3 maanden: €340,-

 

2x per week

1 maand: €230,-

3 maanden: €600,-

 

3x per week

1 maand: €300,-

3 maanden: €860,-

 

 

*Alle prijzen gelden per persoon voor trainingen van 60min per keer op locatie vuurvlinderstraat te Eindhoven. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Voor trainingen aan huis geld een toeslag te bekijken naar reisafstand en materiaalvervoer. Bij goede temperatuur bestaat de mogelijkheid tot trainen in de buitenlucht.