ONLINE COACHING

Voor iedereen die liever wat individueler gebruik maakt van onze personal training en lifestyle coaching, bieden wij de mogelijkheid voor online coaching. Hierbij krijg je 24/7 online begeleiding op gebied van zowel training als voeding en gedragsverandering en werken we samen toe naar jouw doelstellingen!

oNLINE TRAININGSplan

Bij een online trainingsschema ontvang jij iedere 4 weken een nieuw trainingsschema. Daarbij geef je zelf aan wat je doelstellingen zijn en staan we 24/7 online voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

 

Onderste of bovenste extremiteit:

 

4 weken: €30,-

12 weken: €75,-

 

Full-body

4 weken: €45,-

12 weken: €120,-

 

ONLINE VOEDINGSplan

Bij een online voedingsplan ontvang jij wekelijks een nieuw voedingsschema afgestemd op jouw doelen en wensen. Wekelijks houdt je ons op de hoogte van jouw progressie zodat we kunnen bijstellen waar nodig. Daarnaast ontvang je gedragslessen zodat je leert om je gezonde leefstijl te behouden en staan we 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Online voedingsplan

4 weken: €40,-

12 weken: €110,-

VOLLEDIGE ONLINE COACHING

Wil jij graag op gebied van zowel training als voeding en gedrag begeleid worden? Dan is de volledige online coaching iets voor jou! Hierbij ontvang je zowel het online trainingsplan (full-body) als het online voedingsplan. Daarmee heb jij alles in handen om jouw doelstellingen te behalen!

 

Volledige online coaching

4 weken: €65,-

12 weken: €200,-