GEDRAGSVERANDERING

Omdat je een leefstijlverandering niet alleen kunt bewerkstelligen door je personal training en/of een persoonlijk voedingsplan te laten aanmeten, vind ik het ook belangrijk je kennis te geven van voeding en training zelf. Ben jij op zoek naar een makkelijk vol te houden leefstijl en bereid daarin te investeren? Dan is het onderdeel gedragsverandering wat voor jou!

 

Wanneer je bezig bent met het veranderen van je leefstijl, komt er veel op je af. Vandaar dat het vaak fijn is om een voedingsadvies te krijgen, waarbij iemand anders voor jou invult hoe jij je gewenste doelstelling kunt behalen. Echter stopt die begeleiding ooit weer en dan zal je het toch echt op eigen kracht moeten kunnen. Om je daarin te begeleiden is het mogelijk om digitaal lessen te krijgen over de meest gangbare feiten, fabels en vragen op gebied van voeding en training. Wat is bijvoorbeeld een koolhydraat? En is het echt zo dat je geen alcohol kunt drinken als je wilt afvallen?

 

Wekelijks ontvang je digitaal een les waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe alles nu daadwerkelijk volgens de wetenschappelijke onderbouwing in elkaar steekt. Mocht je daarover vragen hebben kan je deze uiteraard ten alle tijde stellen, zowel telefonisch als digitaal. Volg je ook een persoonlijk voedingsadvies? Dan krijg je deze begeleiding er voor slechts 10 euro per maand extra bij!

1 maand:

€20,-

3 maanden:

€50,-

 

I.C.M. persoonlijk voedingsadvies:

€10,- per maand