Informatief

Informatief · 08. januari 2018
Je hebt het ongetwijfeld al meerdere malen voorbij zien/horen komen, het koolhydraatarm dieet of low carb dieet. Gewoon de dagelijkse koolhydraat bronnen zoals brood en pasta uit je dieet skippen en je valt kilo's af. Klinkt goed! Maar wat nu als ik je vertel dat je ook mét een lekkere boterham of bordje pasta kilo's af kunt vallen? Doen we dat dan niet veel liever?

Informatief · 22. maart 2017
Jarenlang is de standaard geweest dat we dagelijks 200 gram groente moeten eten binnen een gezond eetpatroon. De laatste tijd zijn er echter steeds meer wetenschappelijke onderzoeksresultaten naar buiten gekomen met hele andere cijfers. Hoe zit het nu? Hoeveel gram groente hebben we nu écht nodig?

Informatief · 20. februari 2017
Je hoort het de laatste jaren steeds meer, een suikervrij dieet. Maar kan dat eigenlijk wel?
Informatief · 18. januari 2017
Grote kans dat je het jezelf al eens hebt afgevraagd, hoe zorg ik nou dat ik vet verbrand? Ga je het dan opzoeken op Google volgen er veelal hits over speciale diëten, veel cardio en de zogenaamde vetverbrandingsfase. Maar hoe zit dat nu echt? Moet je je echt houden aan een bepaald dieet en veel cardio toevoegen aan je dagelijkse routine, of is dat eigenlijk helemaal niet nodig?
Informatief · 09. januari 2017
Hoe vaak heb je het al gehoord: 'Nee, voor mij geen koekje, ik ben op dieet!'. En hoeveel advertenties heb je al wel niet voorbij zien komen met allemaal even prachtige voor en na foto's? Het ene na het andere dieet springt uit de grond met allemaal de belofte om dé perfecte oplossing te zijn naar het bereiken van je gewenste gewicht. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? Is dat diëten wel nodig en, nog veel belangrijker, is het wel gezond?
Informatief · 04. november 2016
Denk je aan een personal trainer, denk je al snel een grote zak met geld nodig te hebben. Maar is dat wel zo? Wat kost een personal trainer nu eigenlijk?