FOUNDER TNG PERSONAL TRAINING

Lianne Diender

 

Al van jongs af aan is sport en gezondheid mijn passie. Het was voor velen dan ook geen verrassing dat ik na mijn vwo gekozen heb voor de opleiding Sports & Movement aan Fontys Hogescholen. Gedurende mijn opleiding is mijn passie alleen maar meer gegroeid en heb ik veel geleerd op gebied van sport en beweging en haar invloed op het bewegingsapparaat, gezondheid en de maatschappij. Onderdeel daarvan is het aanpassen van de leefstijl en de gedragsverandering die daarvoor wenselijk is. 

 

Zeker in de huidige maatschappij waar obesitas, lichamelijke klachten en de hele fit-epidemie een kernrol spelen komen er steeds meer bloggers, diëten, gezondheidsguru's, etc. voorbij die allemaal een eigen kijk en visie hebben op een gezonde leefstijl. Het grootste probleem daarbij is dat er bij een dergelijke overvloed aan informatie vaak door de bomen het bos niet meer gezien wordt. Daarnaast zijn er talloze beweringen die totaal niet wetenschappelijk onderbouwd zijn en vaak op de lange termijn gezondheidsrisico's en terugval met zich meebrengen.  

 

Ik geloof dat iedereen (ja, echt iedereen!) in staat is om zichzelf een gezonde leefstijl aan te meten waar hij/zij zich gelukkig bij voelt, mits hij/zij daar de juiste tools en begeleiding bij krijgt. Vandaar dat ik begin 2016 heb besloten om TNG PERSONAL TRAINING op te richten. Hierbij begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl waarbij men zich gelukkig voelt zowel op gebied van training als voeding als ook revalidatie. 

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn visie is dan ook dat er aan goede professionele begeleiding niet per sé een flink prijskaartje hoeft te hangen. Ik wil juist die mensen helpen die wel baat hebben bij, maar niet het budget hebben om een reguliere personal coach in te huren.

 

'SAMEN BEREIKEN WE MEER!'